Η Εταιρία Μας · Μαργαρίτης & Σια Ο.Ε.
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Η Εταιρία Μας

Σας καλωσορίζουμε στη Μαργαρίτης & ΣΙΑ Ο.Ε.

Ποιοι Είμαστε

Η εταιρία μας, Μαργαρίτης & ΣΙΑ Ο.Ε., δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου και των μηχανών από το 1972. Τα τελευταία χρόνια είμαστε αποκλειστικός συνεργάτης της KYMCO και της GEMINI για τη Λάρισα ενώ πρόσφατα αναλάβαμε την αντιπροσωπεία της SEAT.

 

Στόχος μας, είναι να δημιουργήσουμε μια ευρεία συλλογή από αξιόπιστα οχήματα – μηχανές & αυτοκίνητα – και να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια γκάμα επιλογών για τη μετακίνησή τους.

 

Είμαστε πάντα δίπλα σας, για να σας καθοδηγούμε στη σωστή επιλογή οχήματος ώστε να εξασφαλίζουμε ότι θα χαρείτε και θα απολαύσετε την επιλογή που έχετε κάνει.

 

Εκτός από την πώληση οχημάτων, ειδικευόμαστε επίσης στη συντήρηση και την επιδιόρθωση αυτών. Μέσω της επιστημονικής μας κατάρτισης και της πλούσιας εμπειρίας μας στο service αυτοκινήτων & μηχανών μπορούμε να σας παρέχουμε ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ διάγνωση, συμβουλευτική και επίλυση τεχνικών προβλημάτων σε όλα τα οχήματά σας.

Φροντίζουμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται, όπως θα θέλαμε και εμείς να μας φροντίζουν

Ο στόχος μας:

Στόχος μας, είναι οι πελάτες μας να νιώθουν μαζί μας ασφάλεια και εμπιστοσύνη!

 

Ως εκ τούτου, προσπαθούμε ακατάπαυστα να αναβαθμίζουμε τον τρόπο που δουλεύουμε ώστε να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Οι Αξίες μας:

  • Επιστημονική Κατάρτιση
  • Επαγγελματισμός
  • Εντιμότητα
  • Ήθος
  • Αγάπη για τη δουλειά μας

Η φιλοσοφία μας

  • Εξυπηρετούμε κάθε έναν από τους πελάτες μας με εντιμότητα, ήθος & επαγγελματισμό.
  • Αγαπάμε τη δουλειά μας και φροντίζουμε συνεχώς να αναβαθμίζουμε τις ικανότητές μας και τις γνώσεις μας.
  • Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια των υπηρεσιών μας.
  • Επιθυμούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας πάντα το καλύτερο σε έντιμες τιμές.

Η Ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από μηχανικούς που διαθέτουνε την εμπειρία, την εκπαίδευση και τις τεχνικές ώστε να διαχειριστούνε τις ανάγκες των οχημάτων σας και να ολοκληρώσουν τις εργασίες που απαιτούνται με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

null

Δημητρης Μαργαριτης

Founder
null

Βαγγελης Μαργαριτης

CEO - Mechanical Engineer
null

Μανωλης Μαστρογιωργος

Floor Manager
null

Δημητρης Καουνας

Senior Mechanic

Ο Τρόπος που Δουλεύουμε

Το Service

Όταν μας εμπιστεύεστε το Service του οχήματός σας, πραγματοποιούμε με πολλή προσοχή τη Διάγνωση, ώστε να εντοπίσουμε τυχόν βλάβες ή φθορές που πρέπει να αποκατασταθούν.

 

Στη συνέχεια, σας εξηγούμε την κατάσταση του οχήματός σας καθώς και τις εργασίες που πρέπει να λάβουν χώρα. Στη “Μαργαρίτης & ΣΙΑ Ο.Ε., πάντα εξασφαλίζουμε την έγκρισή σας πριν πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε εργασία στο όχημά σας.

 

Σε καμία περίπτωση δε θα σας προτείνουμε εργασίες, που δε χρειάζεται να πραγματοποιηθούν στο όχημά σας – όπως επίσης – ποτέ δε θα σας προτείνουμε την αλλαγή ανταλλακτικών στο όχημά σας χωρίς να υπάρχει λόγος.

Δειτε Περισσοτερα

Οι Πωλήσεις

Όταν μας εμπιστεύεστε για την Αγορά του Οχήματός σας, το πρώτο μας μέλημα είναι να διερευνήσουμε μαζί σας τις ανάγκες σας, τις επιθυμίες σας, τις συνήθειές σας αλλά και την αισθητική σας.

 

Στη συνέχεια, συζητάμε μαζί σας τα χαρακτηριστικά του οχήματος που χρειάζεστε και σας καθοδηγούμε, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι θα αγοράσετε το ιδανικό – για εσάς – όχημα.

 

Επιπλέον, στη “Μαργαρίτης & ΣΙΑ Ο.Ε., πάντα σας εκπαιδεύουμε σχετικά με τη σωστή συντήρηση του οχήματός που θα επιλέξετε.

Δειτε Περισσοτερα
Κλείστε ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας!