Υγραεριοκίνηση LPG · Μαργαρίτης & Σια Ο.Ε.
22427
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22427,page-child,parent-pageid-22380,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Υγραεριοκίνηση LPG

Φροντίζουμε το όχημά σας, σα να είναι δικό μας!

Υγραεριοκίνηση LPG

Είναι πολλές οι περιπτώσεις ανθρώπων, οι οποίοι απευθύνονται σε εμάς ώστε να τοποθετήσουμε Υγραέριο στο όχημά τους. Ωστόσο, πριν πάρετε μια τέτοια απόφαση για το όχημά σας, υπάρχουν κάποιοι παράμετροι που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Παρακάτω, παραθέτουμε το Πρωτόκολλο που ακολουθούμε για την εγκατάσταση Υγραεριοκίνησης στα αυτοκίνητα:

 • null

  Κλείνετε το ραντεβού σας, και προσέρχεστε στην επιχείρησή μας ώστε να συζητήσουμε το αίτημά σας

  Αν σκέφτεστε να τοποθετήσετε Υγραέριο στο όχημά σας, σας προσκαλούμε να κλείσετε το ραντεβού σας, και να έρθετε στην επιχείρησή μας ώστε:

   

  • Να συζητήσουμε από κοντά αν ΜΠΟΡΕΙ να τοποθετηθεί Υγραέριο στο αυτοκίνητό σας και αν σας ΣΥΜΦΕΡΕΙ να κάνετε τη μετατροπή.
  • Nα ελέγξουμε τον κινητήρα και να διαπιστώσουμε αν η κατάστασή του είναι αρκετά καλή, ώστε να αντέξει τη μετατροπή (Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζουμε ότι δε θα υπάρξουν προβλήματα στο μέλλον).
  • Nα πραγματοποιήσουμε μια εκτίμηση του πότε θα κάνει απόσβεση η επένδυσή σας.

   

  Σε αυτή τη φάση, προκειμένου να αποκτήσουμε μια καλύτερη εικόνα ώστε να απαντήσουμε στα παραπάνω ερωτήματα, ίσως χρειαστεί να πραγματοποιήσουμε έναν Αναβαθμισμένο Έλεγχο στο όχημά σας.

 • null

  Βρίσκουμε την καλύτερη δυνατή λύση τοποθέτησης για εσάς & το όχημά σας

  Το επόμενο βήμα, είναι να προχωρήσουμε στο να βρούμε – από κοινού – την καλύτερη δυνατή λύση τοποθέτησης, τόσο για εσάς όσο και για το όχημά σας.

  Σε πρώτη φάση, θέλουμε να επιλέξουμε το Σύστημα Υγραεριοκίνησης (LOVATO ή TECH) και στη συνέχεια τη Δεξαμενή Υγραεριοκίνησης.

  • Σχετικά με το Σύστημα Υγραεριοκίνησης, σας προτείνουμε εμείς ποιο να τοποθετήσετε.
  • Σχετικά με τη Δεξαμενή Υγραεριοκίνησης, λαμβάνει χώρα μια συζήτηση ώστε να διαλέξουμε την καλύτερη λύση μαζί. Σας εξηγούμε τί είδους επιλογές έχετε και σας δείχνουμε στην πράξη, πόσο όγκο θα καταλαμβάνει η δεξαμενή στο αυτοκίνητό σας για κάθε επιλογή που σας προτείνουμε. Φυσικά, σε αυτή την απόφαση, μεγάλο ρόλο διαδραματίζει και ο αριθμός των χιλιομέτρων που διανύει το όχημά σας, γιατί αυτός καθορίζει τον επιθυμητό όγκο της δεξαμενής.
 • null

  Συζητάμε το κόστος της επένδυσης & τους όρους πληρωμής

 • null

  Κλείνουμε ραντεβού ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία της Τοποθέτησης

  Σε αυτή τη φάση θα χρειαστούμε από εσάς:

   

  • Μια φωτοτυπία της ταυτότητάς σας,
  • Την Άδεια κυκλοφορίας σας (πρωτότυπο),
  • Το Δελτίο ΚΤΕΟ (πρωτότυπο)

   

  Σας ενημερώνουμε, ότι σε αυτή τη φάση, θα δεσμεύσουμε το όχημά σας για 2 ημέρες.

   

  Όσο η διαδικασία της τοποθέτησης θα βρίσκεται σε εξέλιξη, εμείς ταυτόχρονα, θα καταθέτουμε τα χαρτιά σας στο ΚΤΕΟ ώστε να δηλώσουμε το όχημά σας για Υγραεριοκίνηση.

 • null

  Ε. Παραλαμβάνετε το όχημά σας

  Όταν το όχημά σας είναι έτοιμο, σας καλούμε ώστε να έρθετε να το παραλάβετε και σας δίνουμε το έντυπο Προσωρινής Άδειας Κυκλοφορίας.

   

  Επίσης, σας δίνουμε γραπτώς ή/και προφορικώς κάποιες πληροφορίες – συμβουλές σχετικά με τη βέλτιστη χρήση του αυτοκινήτου σας.

Με την πολύτιμη στήριξη της ομάδας μας, παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συντήρησης, επισκευών και πώλησης οχημάτων.

Στόχος Μας

Οι πελάτες μας να νιώθουν μαζί μας ασφάλεια και εμπιστοσύνη! Ως εκ τούτου, προσπαθούμε ακατάπαυστα να αναβαθμίζουμε τον τρόπο που δουλεύουμε ώστε να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Αξίες Μας

Εξυπηρετούμε κάθε έναν από τους πελάτες μας με εντιμότητα, ήθος & επαγγελματισμό.

Φιλοσοφία Μας

Φροντίζουμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται,  όπως θα θέλαμε και εμείς να μας φροντίζουν.

Κλείστε ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας!